Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3634
Назва: | Формування якості білих столових виноградних виноматеріалів, вироблених в умовах ДП «Первомайский винзавод» АР Крим |
Інші назви: | Formation of quality a white table grape wine produced in se "pervomayske winery" of AR Crimea |
Автори: | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Гаприндашвили, Нона Арчиловна Gaprindashvili, Nona Войцехівський, В. І. Войцеховский, В. И. Voytsekhivskyy, V. Воронова, С. С. Voronova, S. Воронова, С. С. |
Ключові слова: | strawberry;sort;chemical composition;wine;quality;сорт;якість;виноматеріал;хімічний склад |
Дата публікації: | 2012 |
Серія/номер: | Наукові доповіді НУБіП;№ 5 |
Короткий огляд (реферат): | En: Established the factors affecting the quality of a white table grape wine made subsidiary company "Pervomaysky winery» of AR Crimea. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3634 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
13.pdf | 164.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.