Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3634
Title: Формування якості білих столових виноградних виноматеріалів, вироблених в умовах ДП «Первомайский винзавод» АР Крим
Other Titles: Formation of quality a white table grape wine produced in se "pervomayske winery" of AR Crimea
Authors: Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
Gaprindashvili, Nona
Войцехівський, В. І.
Войцеховский, В. И.
Voytsekhivskyy, V.
Воронова, С. С.
Voronova, S.
Воронова, С. С.
Keywords: strawberry;sort;chemical composition;wine;quality;сорт;якість;виноматеріал;хімічний склад
Issue Date: 2012
Series/Report no.: Наукові доповіді НУБіП;№ 5
Abstract: En: Established the factors affecting the quality of a white table grape wine made subsidiary company "Pervomaysky winery» of AR Crimea.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3634
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf164.55 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.