Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3576
Назва: | Коефіцієнт тертя гранульованих відходів сокового виробництва |
Автори: | Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Буденко, Сергій Федорович Буденко, Сергей Федорович Budenko, Serhii Червоткіна, Олександра Олександрівна Червоткина, Александра Александровна Chervotkina, Oleksandra |
Ключові слова: | використання;переробна та харчова промисловість;гранулювання;модуль Юнга;коефіцієнт Пуассона;коефіцієнти в’язкості і тертя;рух гранул;морков'яний сік;трибометр;залежність коефіцієнта |
Дата публікації: | 2016 |
Серія/номер: | Техніка і технології АПК : науково-виробничий журнал;№ 1 |
Короткий огляд (реферат): | Викладені результати експериментальних досліджень з визначення коефіцієнта тертя спокою і руху зразків гранульованих відходів виробництва соку моркви. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3576 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
10.КОЕФІЦІЄНТ ТЕРТЯ ГРАНУЛЬОВАНИХ ВІДХОДІВ СОКОВОГО ВИРОБНИЦТВА.pdf | 1.22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.