Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3467
Назва: | Вплив якісних показників основних компонентів збалансованого раціону на продуктивність молочного скотарства |
Інші назви: | Влияние качественных показателей основных компонентов сбалансированного рациона на продуктивность молочного скотоводства Influence of balanced diet main components quality indicators on efficiency of dairy cattle in view of the digestibility and lactation curve |
Автори: | Мілько, Д. О. |
Ключові слова: | кормоприготування;кормозабезпечення;поживні речовини;техніко – технологічне забезпечення;сирий протеїн;сира клітковина;сирий жир;продуктивність тварин;кормоприготовление;питательные вещества;технико – технологическое обеспечение;сырой протеин;сырая клетчатка;сырой жир;продуктивность животных;fodder preparation;fodder providing;nutrition;technical - technological support;crude protein;crude fiber;crude fat;animal production |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | ННЦ «ІМЕСГ» |
Серія/номер: | Механізація та електрифікація сільського господарства: міжвідомчий тематичний науковий збірник;Вип. 97, т. 1. |
Короткий огляд (реферат): | UK: В статті розглянуті проблеми визначення впливу втрат поживних речовин у компонентах збалансованих кормів на молочну продуктивність великої рогатої худоби. RU: В статье рассмотрены проблемы определения влияния потерь питательных веществ в компонентах сбалансированных кормов на молочную продуктивность крупного рогатого скота. EN: The problems of determining the effect of the loss of nutrients in the components of balanced feed on milk production in cattle. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3467 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20-592-597.pdf | 2.1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.