Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3467
Title: Вплив якісних показників основних компонентів збалансованого раціону на продуктивність молочного скотарства
Other Titles: Влияние качественных показателей основных компонентов сбалансированного рациона на продуктивность молочного скотоводства
Influence of balanced diet main components quality indicators on efficiency of dairy cattle in view of the digestibility and lactation curve
Authors: Мілько, Д. О.
Keywords: кормоприготування;кормозабезпечення;поживні речовини;техніко – технологічне забезпечення;сирий протеїн;сира клітковина;сирий жир;продуктивність тварин;кормоприготовление;питательные вещества;технико – технологическое обеспечение;сырой протеин;сырая клетчатка;сырой жир;продуктивность животных;fodder preparation;fodder providing;nutrition;technical - technological support;crude protein;crude fiber;crude fat;animal production
Issue Date: 2013
Publisher: ННЦ «ІМЕСГ»
Series/Report no.: Механізація та електрифікація сільського господарства: міжвідомчий тематичний науковий збірник;Вип. 97, т. 1.
Abstract: UK: В статті розглянуті проблеми визначення впливу втрат поживних речовин у компонентах збалансованих кормів на молочну продуктивність великої рогатої худоби. RU: В статье рассмотрены проблемы определения влияния потерь питательных веществ в компонентах сбалансированных кормов на молочную продуктивность крупного рогатого скота. EN: The problems of determining the effect of the loss of nutrients in the components of balanced feed on milk production in cattle.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3467
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20-592-597.pdf2.1 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.