Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3464
Назва: Вплив погодних умов на формування якості та лежкість плодів яблуні за обробки антиоксидантними композиціями
Автори: Байбєрова, Світлана Сергіївна
Байберова, Светлана Сергеевна
Baiberova, Svitlana
Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Maryna
Ключові слова: захист яблук;обробка антиоксидантними композиціями;зниження врожайності яблуні;строк зберігання плодів яблуні;тривалість зберігання;яблуня
Дата публікації: 2011
Серія/номер: Наук.-теорет. збірник ЖНАЕУ;№ 2(29)
Короткий огляд (реферат): Uk: Екзогенна обробка антиоксидантними композиціями АКМ та ДЕПАА індукує внутрішні механізми захисту яблук у післязбиральний період та сприяє підвищенню їх опірності пошкоджуваному впливу негативних чинників довкілля.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3464
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19.pdf203.33 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.