Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/339
Назва: Методика проведення експериментальних досліджень процесу розливу харчових рідин
Автори: Ялпачик, Ф. Ю.
Змєєва, І. М.
Ключові слова: експерементальні дослідження;розлив харчових рідин
Дата публікації: 2011
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове вид.;Вип. 11, т. 6 (С. 317-321)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/339
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
297.pdf197.81 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.