Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/324
Назва: Дослідження вдосконалення технології хлібопекарної продукції
Автори: Ялпачик, Ф. Ю.
Терещенко, Анна Володимирівна
Терещенко, Анна Владимировна
Tereshchenko, Anna
Янаков, Валерій Петрович
Янаков, Валерий Петрович
Yanakov, Valerii
Ключові слова: хлібопекарна продукція
Дата публікації: 2011
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фах. видання;Вип. 11, т. 6 (С. 92-97)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/324
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
281.pdf879.02 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.