Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/324
Назва: | Дослідження вдосконалення технології хлібопекарної продукції |
Автори: | Ялпачик, Ф. Ю. Терещенко, Анна Володимирівна Терещенко, Анна Владимировна Tereshchenko, Anna Янаков, Валерій Петрович Янаков, Валерий Петрович Yanakov, Valerii |
Ключові слова: | хлібопекарна продукція |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фах. видання;Вип. 11, т. 6 (С. 92-97) |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/324 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
281.pdf | 879.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.