Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3229
Назва: | Визначення індексу деформації клейковини пшениці за допомогою програми МАТНСАD |
Автори: | Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna |
Ключові слова: | технології зберігання;первинна обробка;охолодження;залежність;теорія кореляції;відсутність математичної залежності;наявність математичної залежності;лінійна залежность;параболічна залежність |
Дата публікації: | 2015 |
Серія/номер: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: програма Міжнародної науково-практичної конференції (Харків-Мелітополь-Кирилівка 8-11 вересня 2015 р.); |
Короткий огляд (реферат): | За ринкових умов в Україні все більшого значення набуває проблема якісної первинної обробки та зберігання зернових, круп’яних та олійних культур безпосередньо у виробника. Її вирішення дасть змогу останньому вільно реалізовувати вирощений урожай у найбільш прийнятний для нього час за умови встановлення найвищих цін на вирощену продукцію. Технологія зберігання зерна має за мету уникнути втрати продукції, забезпечити планомірну роботу зернопереробних підприємств країни, тваринництво – фуражем, а виробників зерна – насіннєвим матеріалом. У технології зберігання зерна актуальним є завдання охолодження до температур, що забезпечують ефективне його зберігання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3229 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
91.pdf | 454.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.