Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/310
Назва: Якість змішування компонентів раціону - основа підвищення продуктивності тварин
Автори: Шацький, В. В.
Кюрчев, Володимир Миколайович
Кюрчев, Владимир Николаевич
Kiurchev, Volodymyr
Мілько, Дмитро Олександрович
Милько, Дмитрий Александрович
Milko, Dmytro
Болтянський, Борис Володимирович
Болтянский, Борис Владимирович
Boltianskyi, Borys
Коломієць, Сергій Матвійович
Коломиец, Сергей Матвеевич
Kolomiiets, Serhii
Ключові слова: раціон;продуктивність тварин
Дата публікації: 2011
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету : електрон. наукове фах. видання;Вип. 1, т. 3
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/310
Розташовується у зібраннях:кафедра Машиновикористання в землеробстві

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
266.pdf185.95 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.