Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/310
Назва: | Якість змішування компонентів раціону - основа підвищення продуктивності тварин |
Автори: | Шацький, В. В. Кюрчев, Володимир Миколайович Кюрчев, Владимир Николаевич Kiurchev, Volodymyr Мілько, Дмитро Олександрович Милько, Дмитрий Александрович Milko, Dmytro Болтянський, Борис Володимирович Болтянский, Борис Владимирович Boltianskyi, Borys Коломієць, Сергій Матвійович Коломиец, Сергей Матвеевич Kolomiiets, Serhii |
Ключові слова: | раціон;продуктивність тварин |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету : електрон. наукове фах. видання;Вип. 1, т. 3 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/310 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Машиновикористання в землеробстві |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
266.pdf | 185.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.