Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3102
Назва: | Формування заморожених соків |
Інші назви: | Формирование замороженных соков Formation of frozen juices |
Автори: | Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira |
Ключові слова: | формування заморожених соків;тривале низькотемпературне зберігання;яблучний сік з волоськими горіхами;низькотемпературне зберігання;ароматизатори;емульгатори;підсолоджувачі;наповнювачі;підсилювачі смаку;консервна тара |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 18, т. 1 (С. 246-252) |
Короткий огляд (реферат): | Uk: Стаття присвячена удосконаленню технології формування заморожених соків та наведено варіанти удосконалення способу консервування з використанням швидкого заморожування і тривалого низькотемпературного зберігання фруктових, овочевих, плодоовочевих соків з м'якоттю.Ru: стаття посвящена усовершнствованию технологии производства замороженных соков и приведены варианты усовершенствования способа консервирования с использованием быстрого замораживания и длительного низкотемпературного хранения фруктовых, овощных, плодоовощных соков с мякотью. En: The article is devoted to the improvement technology of the frozen juices formation of and presents options for improving the method of preservation with the use of rapid freezing and prolonged low-temperature storage of fruit, vegetable, fruit and vegetable juices with pulp. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3102 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Електротехнології і теплові процеси |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
35.pdf | 402.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.