Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3102
Назва: Формування заморожених соків
Інші назви: Формирование замороженных соков
Formation of frozen juices
Автори: Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Ключові слова: формування заморожених соків;тривале низькотемпературне зберігання;яблучний сік з волоськими горіхами;низькотемпературне зберігання;ароматизатори;емульгатори;підсолоджувачі;наповнювачі;підсилювачі смаку;консервна тара
Дата публікації: 2018
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 18, т. 1 (С. 246-252)
Короткий огляд (реферат): Uk: Стаття присвячена удосконаленню технології формування заморожених соків та наведено варіанти удосконалення способу консервування з використанням швидкого заморожування і тривалого низькотемпературного зберігання фруктових, овочевих, плодоовочевих соків з м'якоттю.Ru: стаття посвящена усовершнствованию технологии производства замороженных соков и приведены варианты усовершенствования способа консервирования с использованием быстрого замораживания и длительного низкотемпературного хранения фруктовых, овощных, плодоовощных соков с мякотью. En: The article is devoted to the improvement technology of the frozen juices formation of and presents options for improving the method of preservation with the use of rapid freezing and prolonged low-temperature storage of fruit, vegetable, fruit and vegetable juices with pulp.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3102
Розташовується у зібраннях:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
35.pdf402.53 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.