Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3077
Назва: | Дослідження коефіцієнта тертя гранульованого жому моркви |
Інші назви: | A study of the coefficient of friction of granular cake carrot Исследование коэфициента трения гранулированого жмыха моркови |
Автори: | Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Буденко, Сергій Федорович Буденко, Сергей Федорович Budenko, Serhii Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Alekseenko, Vadym Червоткіна, Олександра Олександрівна Червоткина, Александра Александровна Chervotkina, Oleksandra |
Ключові слова: | коефіцієнт;тертя;гранула;експеримент;гранулювання;жмых;морковь;вторинні сировинні ресурси;стиснення;витримки під тиском;зняття тиску;релаксації напружень;витримки без тиску;точка адсорбції води |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 18, т. 1 (С. 112-118) |
Короткий огляд (реферат): | Uk: У роботі викладені результати експериментальних досліджень з визначення коефіцієнта тертя спокою і руху зразків гранул з жому моркви. Ru: B работе изложены результаты экспериментальних исследований с определением коэффициента трения покоя и движения образцов гранул из жмыха моркови. En: Тhe paper presents the results eksperimentalnih studies with determination of the coefficient of friction of rest and motion samples of pellets from oil cake of carrot. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3077 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
16.pdf | 505.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.