Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3077
Title: Дослідження коефіцієнта тертя гранульованого жому моркви
Other Titles: A study of the coefficient of friction of granular cake carrot
Исследование коэфициента трения гранулированого жмыха моркови
Authors: Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Буденко, Сергій Федорович
Буденко, Сергей Федорович
Budenko, Serhii
Олексієнко, Вадим Олександрович
Алексеенко, Вадим Александрович
Alekseenko, Vadym
Червоткіна, Олександра Олександрівна
Червоткина, Александра Александровна
Chervotkina, Oleksandra
Keywords: коефіцієнт;тертя;гранула;експеримент;гранулювання;жмых;морковь;вторинні сировинні ресурси;стиснення;витримки під тиском;зняття тиску;релаксації напружень;витримки без тиску;точка адсорбції води
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 18, т. 1 (С. 112-118)
Abstract: Uk: У роботі викладені результати експериментальних досліджень з визначення коефіцієнта тертя спокою і руху зразків гранул з жому моркви. Ru: B работе изложены результаты экспериментальних исследований с определением коэффициента трения покоя и движения образцов гранул из жмыха моркови. En: Тhe paper presents the results eksperimentalnih studies with determination of the coefficient of friction of rest and motion samples of pellets from oil cake of carrot.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3077
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf505.43 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.