Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3045
Название: Досвід кафедри «Технічні системи технологій тваринництва» з вирощування перепелів
Авторы: Болтянський, Б. В.
Болтянська, Н. І.
Дереза, С. В.
Григоренко, С. М.
Комар, А. С.
Ключевые слова: перепел
перепелині яйця
радіонукліди
сальмонельоз
перепелина ферма
годівля
світловий день
зернові
Дата публикации: 2018
Серия/номер: Щомісячний науково-практичний журнал «Тваринництво сьогодні»;№ 4
Краткий осмотр (реферат): Перепел - маленька пташка, що приносить величезну користь. Як відомо, перепелині яйця мають величезний попит у всьому світі. Кожному вони відомі своїми унікальними лікувальними особливостями. Більше того, про цілющі властивості перепелиних яєць і м’яса люди знають з давніх часів. Згадки про їх вживання в їжу в якості лікування та профілактики зустрічаються в документах стародавнього Єгипту. Японці в свій час вивезли з Китаю партію перепелів, зацікавившись їх унікальними якостями. Після трагедії Хіросіми та Нагасакі японці дуже велику увагу приділили вивченню продуктів, що виводять радіонукліди з організму. У процесі складання оптимального раціону харчування для японців, було постановлено в обов’язковому порядку вживати щодня перепелині яйця (2–3 штуки), особливо дітям і, по можливості, дорослим.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3045
Располагается в коллекциях:кафедра Технічні системи технологій тваринництва

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
40.pdf5,8 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.