Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2996
Назва: Екологічно безпечна технологія конверсії відходів пивоваріння на кормові цілі
Інші назви: Environmentally friendly technology of conversion of brewing waste for feeding purposes
Автори: Філіппов, П. Д.
Троїцька, О. О.
Бакарджиєв, Роман Олександрович
Бакарджиев, Роман Александрович
Bakardzhyiev, Roman
Ключові слова: втрати поживних речовин;екологічна безпека;консерванти;кормові цілі;пивна дробина;технологія консервування;nutrient losses;environmental safety;preservatives;feed purposes;sparging;canning technology
Дата публікації: 2016
Серія/номер: Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти;Вип. 4
Короткий огляд (реферат): UK: У статті представлена екологічно безпечна технологія конверсії відходів пивоваріння на кормові цілі. Технологія консервування пивної дробини у плівкових рукавах дозволяє зберігати будь-яку її кількість на протязі тривалого часу та отримати поживний корм. Приведені результати експериментальних досліджень з визначення втрат поживних речовин в процесі зберігання консервованої пивної дробини та визначена загальна енергетична поживність отриманого корму. EN: The article presents the environmentally friendly technology of brewing waste conversion for feeding purposes. Technology of preservation of spent grains in film sleeves allows storing any amount of it for a long time and getting nutritious feed. The results of experimental studies that determine nutrient losses during storage of canned beer pellet are provided. Total energy nutritiousness of the received feed is determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2996
Розташовується у зібраннях:кафедра Технології конструційних матеріалів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6.pdf402.6 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.