Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2887
Назва: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів: факультет Інженерії і комп’ютерних технологій |
Ключові слова: | соління риби;виробництво м’ясних напівфабрикатів;майонез;термічна обробка цибулі ріпчастої;пектинові екстракти;фаршировані ковбаси;томатна сировина;роторний гранулятор;П8-ОЛУ;виробництво вершкового масла;тістомісильні машини;виробництво цукрової вати |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Короткий огляд (реферат): | У випуску наукових праць друкуються матеріали за результатами наукової роботи молодих вчених, магістрантів та студентів в галузі обладнання, процесів, енергетики, автоматизації, моделювання, обслуговування та ремонтних робіт переробних і харчових виробництв та переробки сільськогосподарської продукції |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2887 |
Розташовується у зібраннях: | Збірники наукових праць магістрантів та студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk-naukovyh-prac-mahistrantiv-ta-studentiv-2016.pdf | 5.36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.