Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2851
Назва: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів: факультет Інженерії і комп’ютерних технологій |
Ключові слова: | дозатор;сипкі харчові продукти;геотермальна енергія;виробництво бутербродної продукції;ринок готової їжі;наскрізні отвори дифузорів;рівноважна вологість;сушіння макаронних виробів;виготовлення цукрової вати;виробництво макаронних виробів |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Короткий огляд (реферат): | У випуску наукових праць друкуються матеріали за результатами наукової роботи молодих вчених, магістрантів та студентів в галузі обладнання, процесів, енергетики, автоматизації, моделювання, обслуговування та ремонтних робіт переробних і харчових виробництв та переробки сільськогосподарської продукції |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2851 |
Розташовується у зібраннях: | Збірники наукових праць магістрантів та студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
stud.-sbornyk-tdatu-2018.pdf | 3.56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.