Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2768
Назва: | Аналітична оцінка діяльності м’ясопереробних підприємств регіону |
Інші назви: | Analytical evaluation of meat processing enterprises of the region |
Автори: | Андрєєва, Лариса Олександрівна Андреева, Лариса Александровна Andrieieva, Larysa Лисак, Оксана Іванівна Лысак, Оксана Ивановна Lysak, Oksana |
Ключові слова: | діяльность;обґрунтування;організація відносин;споживання;переробне підприємство;структура виробників;м’ясопереробні підприємства;конкурентоспроможность продукції;якісна сировина |
Дата публікації: | 2016 |
Серія/номер: | Науково-виробничий журнал «Інноваційна економіка»;№ 1-2 (61) |
Короткий огляд (реферат): | Підхід до організації відносин у процесі діяльності між суб’єктами ринку, яким користуються м’ясопереробні підприємства Запорізької області, будується на суто ринкових відносинах, коли визначальним є не виробництво взагалі, а реальний платоспроможний попит, який формує систему взаємовідносин у зворотному напрямі, – від споживання до виробництва. Цей підхід дає можливість забезпечити дію принципів реальної збалансованості можливостей і ресурсів і взаємозацікавленості міжгалузевих зв’язків. При цьому підході торгівля набуває значення регулятивного фактора ефективності діяльності м’ясопереробного підприємства, оскільки саме через неї відшкодовуються у грошовій формі всі витрати на виробництво та обіг кінцевої продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2768 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3.pdf | 514.12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.