Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2768
Назва: Аналітична оцінка діяльності м’ясопереробних підприємств регіону
Інші назви: Analytical evaluation of meat processing enterprises of the region
Автори: Андрєєва, Лариса Олександрівна
Андреева, Лариса Александровна
Andrieieva, Larysa
Лисак, Оксана Іванівна
Лысак, Оксана Ивановна
Lysak, Oksana
Ключові слова: діяльность;обґрунтування;організація відносин;споживання;переробне підприємство;структура виробників;м’ясопереробні підприємства;конкурентоспроможность продукції;якісна сировина
Дата публікації: 2016
Серія/номер: Науково-виробничий журнал «Інноваційна економіка»;№ 1-2 (61)
Короткий огляд (реферат): Підхід до організації відносин у процесі діяльності між суб’єктами ринку, яким користуються м’ясопереробні підприємства Запорізької області, будується на суто ринкових відносинах, коли визначальним є не виробництво взагалі, а реальний платоспроможний попит, який формує систему взаємовідносин у зворотному напрямі, – від споживання до виробництва. Цей підхід дає можливість забезпечити дію принципів реальної збалансованості можливостей і ресурсів і взаємозацікавленості міжгалузевих зв’язків. При цьому підході торгівля набуває значення регулятивного фактора ефективності діяльності м’ясопереробного підприємства, оскільки саме через неї відшкодовуються у грошовій формі всі витрати на виробництво та обіг кінцевої продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2768
Розташовується у зібраннях:кафедра Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf514.12 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.