Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2726
Назва: Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : друга міжнародна науково-практична конференція
Ключові слова: біофортифікація;коренеплоди редьки;магнитная обработка молока;насіння чіа;оливкова олія;зберігання плодоовочевої продукції;антиоксидантная активность;виноградные выжимки;насіння безалкалоїдних конопель;фруктоза;лактулоза;якість сметани;fruit raw materials;виробництва напівфабрикатів;термообработка ядер фундука;виробництво м’ясних харчових продуктів;використання виноградних порошків;антиоксидантної активность
Дата публікації: 5-вер-2017
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Короткий огляд (реферат): У матеріалах другої міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності», організованої Таврійським державним агротехнологічним університетом та Харківським державним університетом харчування та торгівлі, розглянуто проблеми та перспективи розвитку обладнання харчових виробництв, інноваційні підходи та креативні рішення у формуванні технічного оснащення підприємств готельно-ресторанної індустрії, питання вдосконалення процесів і технологій переробки сільськогосподарської сировини. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2726
Розташовується у зібраннях:Конференції ТДАТУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirn_k_5.9.17.pdf4.13 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.