Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2726
Title: Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : друга міжнародна науково-практична конференція
Keywords: біофортифікація;коренеплоди редьки;магнитная обработка молока;насіння чіа;оливкова олія;зберігання плодоовочевої продукції;антиоксидантная активность;виноградные выжимки;насіння безалкалоїдних конопель;фруктоза;лактулоза;якість сметани;fruit raw materials;виробництва напівфабрикатів;термообработка ядер фундука;виробництво м’ясних харчових продуктів;використання виноградних порошків;антиоксидантної активность
Issue Date: 5-Sep-2017
Publisher: Харків : ХДУХТ
Abstract: У матеріалах другої міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності», організованої Таврійським державним агротехнологічним університетом та Харківським державним університетом харчування та торгівлі, розглянуто проблеми та перспективи розвитку обладнання харчових виробництв, інноваційні підходи та креативні рішення у формуванні технічного оснащення підприємств готельно-ресторанної індустрії, питання вдосконалення процесів і технологій переробки сільськогосподарської сировини. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарств.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2726
Appears in Collections:Конференції ТДАТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zbirn_k_5.9.17.pdf4.13 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.