Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/266
Назва: | Якість практичної підготовки при викладанні дисципліни "Овочівництво закритого грунту і грибівництво" |
Автори: | Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia Мироничева, О. С. Кюрчева, Людмила Миколаївна Кюрчева, Людмила Николаевна Kiurcheva, Liudmyla |
Ключові слова: | овочівництво закритого грунту;грибівництво |
Дата публікації: | 2008 |
Видавництво: | ТДАТА |
Серія/номер: | Удосконалення навчально-виховного процесу в вищому навчальному закладі : збірник науково-методичних праць : наукове фахове видання;Вип. 12 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/266 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
198.pdf | 109.51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.