Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2507
Назва: | Основні умови ефективного використання кормів та значення підготовки їх до згодовування |
Автори: | Кривошей, А. В. Болтянська, Наталя Іванівна Болтянская, Наталья Ивановна Boltianska, Natalia |
Ключові слова: | поживні речовини;згодовування;ефективність;кормова сировина;кормові ресурси;тварини;годівля;поживні речовини;кормовий раціон |
Дата публікації: | 2017 |
Серія/номер: | М ІV-ї Всеукраїнької науково-технічної інтернет-конференції студентів ти магістрантів «Проблеми механізації та електрифікації технологічних процесів»;Вип. ІV |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто цілі підготовки кормів до згодовування та умови ефективного використання кормових ресурсів і збільшення виробництва продукції тваринництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2507 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
56.pdf | 439.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.