Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2495
Назва: | Обґрунтування технологічних параметрів механічного стимулювання (масажу) вимені високопродуктивних корів |
Інші назви: | Сorrect preparation to milking is high yield of milk and health of udder Правильная подготовка к доению – высокий удой и здоровье вымени |
Автори: | Болтянська, Наталя Іванівна Болтянская, Наталья Ивановна Boltianska, Natalia |
Ключові слова: | молоко;технологія доїння;машинне доїння;фізіологія тварини;рефлекс молоковіддачі;переддоїльна стимуляція;окситоцин;додоювання;продуктивність |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Праці ТДАТУ: наукове фахове видання;Вип. 2. Т. 5 |
Короткий огляд (реферат): | UA: У статті проаналізовано наслідки неправильної слабкої підготовки до доїння та вплив збільшення тривалості переддоїльної стимуляції на рефлекс молоковіддачі, продуктивність та здоров’я вимені і тварини в цілому. EN: In the article the consequences of wrong weak preparation to milking and influence of increase of duration of pre-milking stimulation are analysed on reflex of milk yieldі, productivity and health of udder and animal on the whole. RU: В статье проанализированы последствия неправильной слабой подготовки к доению и влияние увеличения длительности преддоильной стимуляции на рефлекс молокоотдачи, производительность и здоровье вымени и животного в целом. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2495 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
15.pdf | 626.16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.