Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2495
Назва: Обґрунтування технологічних параметрів механічного стимулювання (масажу) вимені високопродуктивних корів
Інші назви: Сorrect preparation to milking is high yield of milk and health of udder
Правильная подготовка к доению – высокий удой и здоровье вымени
Автори: Болтянська, Наталя Іванівна
Болтянская, Наталья Ивановна
Boltianska, Natalia
Ключові слова: молоко;технологія доїння;машинне доїння;фізіологія тварини;рефлекс молоковіддачі;переддоїльна стимуляція;окситоцин;додоювання;продуктивність
Дата публікації: 2012
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Праці ТДАТУ: наукове фахове видання;Вип. 2. Т. 5
Короткий огляд (реферат): UA: У статті проаналізовано наслідки неправильної слабкої підготовки до доїння та вплив збільшення тривалості переддоїльної стимуляції на рефлекс молоковіддачі, продуктивність та здоров’я вимені і тварини в цілому. EN: In the article the consequences of wrong weak preparation to milking and influence of increase of duration of pre-milking stimulation are analysed on reflex of milk yieldі, productivity and health of udder and animal on the whole. RU: В статье проанализированы последствия неправильной слабой подготовки к доению и влияние увеличения длительности преддоильной стимуляции на рефлекс молокоотдачи, производительность и здоровье вымени и животного в целом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2495
Розташовується у зібраннях:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15.pdf626.16 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.