Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2493
Назва: | Вплив технологічних параметрів продуктивності тварин на підвищення конкурентоспроможності галузі свинарства |
Інші назви: | Влияние технологических параметров продуктивности животных на повышение конкурентоспособности отрасли свиноводства Іnfluence of technological parameters of the productivity of animals on increase of competitiveness of industry of pig breeding |
Автори: | Болтянський, Олег Володимирович Болтянский, Олег Владимирович Boltianskyi, Oleh Болтянская, Наталья Ивановна Болтянська, Наталя Іванівна Boltianska, Natalia |
Ключові слова: | виробництво сільськогосподарської продукції;свинарство;тваринництво;система гібридизації;змішані корми;механізація і автоматизація виробничого процесу;продукти харчування;м'ясопродукти;технологія виробництва;селекційно-генетична робота |
Дата публікації: | 2014 |
Серія/номер: | Праці ТДАТУ;Вип. 14, т. 3 (С. 243-252) |
Короткий огляд (реферат): | UA: У статті розглянуто вплив технологічних параметрів продуктивності тварин, що закладаються при будівництві нових свинарських підприємств, на підвищення конкурентоспроможності галузі свинарства. RU: В статье рассмотрено влияние технологических параметров продуктивности животных, закладываемых при строительстве новых свиноводческих предприятий на повышение конкурентоспособности отрасли свиноводства. EN: In the article influence of technological parameters of the productivity of animal, mortgaged at building new pig breedings enterprises is considered on the increase of competitiveness of industry of the pig breeding. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2493 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
28.pdf | 490.88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.