Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2322
Назва: Формування біологічно активних речовин в плодах томатів під впливом абіотичних факторів
Автори: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Ключові слова: томати;аскорбінова кислота;фенольні речовини;каротиноїди;абіотичні фактори;томаты;каротиноиды;аскорбиновая кислота
Дата публікації: 2017
Видавництво: Одес. нац. акад. харчових техн.
Серія/номер: Харчова наука і технологія = Пищевая наука и технология = Food science and technology : наук.-вироб. журн.;№ 4
Короткий огляд (реферат): UA:Розглянуто вплив гідротермічних умов вирощування на формування пулу аскорбінової кислоти, фенольних речових та каротиноїдів у плодах томату. Встановлено, що визначальний вплив на формування комплексу біололгічно-активних речовин томату має сума температур періоду формування і дозрівання плодів, де коефіцієнт кореляції залежно від показника становить -0,64 до 0,75. RU:расмотренно влияние гидротермических условий выращивания на формирование пула аскорбиновой кислоты, фенольных веществ и каротиноидов в плодах томата. Установлено, что определяющее влияние на формирование комплекса биологически активных веществ томата имеет сумма температур периода формирования и созревания плодов, где коэффициент корреляции в зависимости от показателя составляет -0,64 до 0,75.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2322
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2080.pdf238.97 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.