Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2322
Назва: | Формування біологічно активних речовин в плодах томатів під впливом абіотичних факторів |
Автори: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia |
Ключові слова: | томати;аскорбінова кислота;фенольні речовини;каротиноїди;абіотичні фактори;томаты;каротиноиды;аскорбиновая кислота |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Одес. нац. акад. харчових техн. |
Серія/номер: | Харчова наука і технологія = Пищевая наука и технология = Food science and technology : наук.-вироб. журн.;№ 4 |
Короткий огляд (реферат): | UA:Розглянуто вплив гідротермічних умов вирощування на формування пулу аскорбінової кислоти, фенольних речових та каротиноїдів у плодах томату. Встановлено, що визначальний вплив на формування комплексу біололгічно-активних речовин томату має сума температур періоду формування і дозрівання плодів, де коефіцієнт кореляції залежно від показника становить -0,64 до 0,75. RU:расмотренно влияние гидротермических условий выращивания на формирование пула аскорбиновой кислоты, фенольных веществ и каротиноидов в плодах томата. Установлено, что определяющее влияние на формирование комплекса биологически активных веществ томата имеет сумма температур периода формирования и созревания плодов, где коэффициент корреляции в зависимости от показателя составляет -0,64 до 0,75. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2322 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2080.pdf | 238.97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.