Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2319
Назва: | Experimental investigations of the parameters of the jet milk homogenizer with separate cream supply |
Автори: | Kovalyov, Oleksandr Ковальов, Олександр Вікторович Ковалев, Александр Викторович Samoichuk, Kyryl Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Palianychka, Nadiia Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Verkholantseva, Valentyna Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Yanakov, Valerii Янаков, Валерій Петрович Янаков, Валерий Петрович |
Ключові слова: | milk;homogenization;methods of research;струминний гомогенізатор;роздільна подача вершків;канал подавання вершків;діаметр жирової кульки |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Полтав. гос. аграр. академия. |
Серія/номер: | Technology audit and production reserves=Технологический аудит и резервы производства=Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 3, № 3 |
Короткий огляд (реферат): | Визначено, що зменшення розміру жирових кульок до рівня клапанних гомогенізаторів забезпечується при діаметрі каналу подавання вершків 0,6 мм і розмірі центрального каналу 2 мм. Встановлено, що основним фактором, що визначає процес диспергування жирової фази молока, є швидкість потоку. Причому зменшення розмірів часток при зростанні швидкості потоку має прямо пропорційний характер. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2319 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2083.pdf | 974.19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.