Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2305
Назва: | Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositions |
Автори: | Serdyuk, M. Stepanenko, D. Priss, O. |
Ключові слова: | плоди яблуні;плоди сливи;плоди груші;післязбиральна обробка |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Украинская государственная академия железнодорожного транспортa |
Серія/номер: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 3, № 11 |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено, що досліджувані антиоксидантні композиції пригнічували розвиток епіфітних мікроорганізмів на поверхні плодів протягом зберігання. Було зафіксовано підвищення їх стрес-толерантності. Результати експерименту доводять зменшення рівня щодобових втрат від мікробіологічних захворювань у 2…3,5 разів. Найбільший позитивний ефект при зберіганні усіх видів плодів був отриманий при обробці композицією на основі дистинолу і лецитину. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2305 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2105.pdf | 869.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.