Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2305
Назва: Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositions
Автори: Serdyuk, M.
Stepanenko, D.
Priss, O.
Ключові слова: плоди яблуні;плоди сливи;плоди груші;післязбиральна обробка
Дата публікації: 2017
Видавництво: Украинская государственная академия железнодорожного транспортa
Серія/номер: Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 3, № 11
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що досліджувані антиоксидантні композиції пригнічували розвиток епіфітних мікроорганізмів на поверхні плодів протягом зберігання. Було зафіксовано підвищення їх стрес-толерантності. Результати експерименту доводять зменшення рівня щодобових втрат від мікробіологічних захворювань у 2…3,5 разів. Найбільший позитивний ефект при зберіганні усіх видів плодів був отриманий при обробці композицією на основі дистинолу і лецитину.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2305
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2105.pdf869.85 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.