Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2305
Title: Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositions
Authors: Serdyuk, M.
Stepanenko, D.
Priss, O.
Keywords: плоди яблуні;плоди сливи;плоди груші;післязбиральна обробка
Issue Date: 2017
Publisher: Украинская государственная академия железнодорожного транспортa
Series/Report no.: Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 3, № 11
Abstract: Встановлено, що досліджувані антиоксидантні композиції пригнічували розвиток епіфітних мікроорганізмів на поверхні плодів протягом зберігання. Було зафіксовано підвищення їх стрес-толерантності. Результати експерименту доводять зменшення рівня щодобових втрат від мікробіологічних захворювань у 2…3,5 разів. Найбільший позитивний ефект при зберіганні усіх видів плодів був отриманий при обробці композицією на основі дистинолу і лецитину.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2305
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2105.pdf869.85 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.