Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2304
Назва: Modeling of the process of oilseed meat cooking in a multi-vat cooker during processing of oil raw materials
Автори: Didur, V.
Tkachenko, V.
Tkachenko, A.
Ключові слова: модель жаріння;гідроди- наміка перемішування;багаточанна жаровня;сушка
Дата публікації: 2017
Видавництво: Украинская государственная академия железнодорожного транспорта
Серія/номер: Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 3, № 8
Короткий огляд (реферат): Вивчені й проаналізовані процеси, що відбуваються при жарінні м’ятки масличної сировини в кожному чані багаточанної жаровні. Розроблено їх математична модель, що враховує гідродинаміку первинної і вторинної циркуляції, енергію зв'язку вологи з матеріалом. Чисельні рішення моделі дозволять обґрунтувати технологічні режими жаріння і конструктивні параметри жаровні. Складено і проаналізовано тепловий баланс кондуктивного і конвектівного тепло-, масопереносу при сушінні м’ятки
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2304
Розташовується у зібраннях:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2106.pdf576.68 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.