Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2304
Title: Modeling of the process of oilseed meat cooking in a multi-vat cooker during processing of oil raw materials
Authors: Didur, V.
Tkachenko, V.
Tkachenko, A.
Keywords: модель жаріння;гідроди- наміка перемішування;багаточанна жаровня;сушка
Issue Date: 2017
Publisher: Украинская государственная академия железнодорожного транспорта
Series/Report no.: Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 3, № 8
Abstract: Вивчені й проаналізовані процеси, що відбуваються при жарінні м’ятки масличної сировини в кожному чані багаточанної жаровні. Розроблено їх математична модель, що враховує гідродинаміку первинної і вторинної циркуляції, енергію зв'язку вологи з матеріалом. Чисельні рішення моделі дозволять обґрунтувати технологічні режими жаріння і конструктивні параметри жаровні. Складено і проаналізовано тепловий баланс кондуктивного і конвектівного тепло-, масопереносу при сушінні м’ятки
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2304
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2106.pdf576.68 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.