Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2269
Назва: Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storage
Автори: Serdyuk, M.
Velichko, I.
Priss, O.
Danchenko, Olena
Kurcheva, L.
Baiberova, S.
Ключові слова: обробка плодів антиоксидантною композицією;подовження терміну зберігання;щодобові втрати при зберіганні
Дата публікації: 2017
Видавництво: Полтав. гос. аграр. академия
Серія/номер: Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 3, № 3
Короткий огляд (реферат): UK: Розроблена антиоксидантна композиція на основі іонолу, диметилсульфоксиду та лецитину, застосування якої сприятиме подовженню терміну зберігання плодів з мінімальним рівнем що- добових втрат. Проведеною оптимізацією встановлено, що при зберіганні плодів яблуні та груші концентрація дистинолу повинна бути на рівні 0,041…0,042 %, концентрація лецитину – 2,9 %, при зберіганні плодів сливи відповідно: дистинолу – 0,022 %, лецитину – 3,4 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2269
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2108.pdf893.34 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.