Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2269
Назва: | Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storage |
Автори: | Serdyuk, M. Velichko, I. Priss, O. Danchenko, Olena Kurcheva, L. Baiberova, S. |
Ключові слова: | обробка плодів антиоксидантною композицією;подовження терміну зберігання;щодобові втрати при зберіганні |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Полтав. гос. аграр. академия |
Серія/номер: | Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 3, № 3 |
Короткий огляд (реферат): | UK: Розроблена антиоксидантна композиція на основі іонолу, диметилсульфоксиду та лецитину, застосування якої сприятиме подовженню терміну зберігання плодів з мінімальним рівнем що- добових втрат. Проведеною оптимізацією встановлено, що при зберіганні плодів яблуні та груші концентрація дистинолу повинна бути на рівні 0,041…0,042 %, концентрація лецитину – 2,9 %, при зберіганні плодів сливи відповідно: дистинолу – 0,022 %, лецитину – 3,4 %. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2269 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2108.pdf | 893.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.