Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2268
Назва: Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread
Автори: Osokina, N.
Kostetska, K.
Gerasymchuk, О.
Voziian, V.
Telezhenko, L.
Priss, O.
Zhukova, V.
Verkholantseva, V.
Palianychka, Nadiia
Stepanenko, D.
Ключові слова: пікнантемум тонколистий;лобода квіноя;монарда двійчаста;агастахіс
Дата публікації: 2017
Видавництво: Украинская государственная академия железнодорожного транспорта
Серія/номер: Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 4, № 11
Короткий огляд (реферат): UK: Проведено дослідження можливості застосування малопоширених пряносмакових рослин під час виготовлення хліба пшеничного. Експериментально обґрунтовано та впроваджено заміну частини рецептурної кількості борошна на висушені і розмелені ефіроносні, технічні, пряно-смакові та овочеві рослини під час виготовлення хліба. За визначеними фізико-хімічними, органолептичними показниками хліба підтверджено можливість виготовлення хліба з додаванням рослин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2268
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2109.pdf1.12 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.