Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2268
Назва: | Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread |
Автори: | Osokina, N. Kostetska, K. Gerasymchuk, О. Voziian, V. Telezhenko, L. Priss, O. Zhukova, V. Verkholantseva, V. Palianychka, Nadiia Stepanenko, D. |
Ключові слова: | пікнантемум тонколистий;лобода квіноя;монарда двійчаста;агастахіс |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Украинская государственная академия железнодорожного транспорта |
Серія/номер: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 4, № 11 |
Короткий огляд (реферат): | UK: Проведено дослідження можливості застосування малопоширених пряносмакових рослин під час виготовлення хліба пшеничного. Експериментально обґрунтовано та впроваджено заміну частини рецептурної кількості борошна на висушені і розмелені ефіроносні, технічні, пряно-смакові та овочеві рослини під час виготовлення хліба. За визначеними фізико-хімічними, органолептичними показниками хліба підтверджено можливість виготовлення хліба з додаванням рослин. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2268 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2109.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.