Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2163
Назва: | Експерементальні дослідження терморадіаційних характеристик овочів для визначення параметрів інфрачервоного енергопідводу в технологічії їх сушки |
Автори: | Тодорико, Алексей Максимович Todoriko, Oleksii |
Науковий керівник: | Тодоріко, Олексій Максимович |
Ключові слова: | терморадіаційні характеристики овочів;інфрачервоний енергопривід |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Мелитополь: ТДАТУ |
Серія/номер: | Матеріали VI Мжнародної науково-технічної конференції пам'яті І. І. Мартиненка "Енергозабезпечення технологічний процесів в агропромисловому комплексі України" (10-14 червня 2015 року); |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2163 |
Розташовується у зібраннях: | ВСП Новокаховський фаховий коледж ТДАТУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tez-Melitopol-2015-(1)_copy-51-52.pdf | 229.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.