Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2138
Назва: | Вплив теплової обробки антиоксидантами на вміст біологічно активних речовин впродовж зберігання кабачкІв |
Автори: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia |
Ключові слова: | кабачки;зберігання |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Полтав. гос. аграр. академия |
Серія/номер: | Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;№ 1(27) |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив теплової обробки композицією антиоксидантів на динаміку аскорбінової кислоти, фенольних речовин, хлорофілів та каротиноїдів впродовж зберігання кабачків. Встановлено, що сумісний вплив теплової обробки і антиоксидантів дозволяє на 25…33 % гальмувати розпад аскорбінової кислоти, сповільнює темпи нарощування фенольних сполук в 1,8…1,9 рази. Оброблені кабачки місять на 15…17 % хлорофілів та на 19…22 % каротиноїдів більше, ніж контрольні. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2138 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1612.pdf | 283.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.