Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2138
Назва: Вплив теплової обробки антиоксидантами на вміст біологічно активних речовин впродовж зберігання кабачкІв
Автори: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Ключові слова: кабачки;зберігання
Дата публікації: 2016
Видавництво: Полтав. гос. аграр. академия
Серія/номер: Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;№ 1(27)
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив теплової обробки композицією антиоксидантів на динаміку аскорбінової кислоти, фенольних речовин, хлорофілів та каротиноїдів впродовж зберігання кабачків. Встановлено, що сумісний вплив теплової обробки і антиоксидантів дозволяє на 25…33 % гальмувати розпад аскорбінової кислоти, сповільнює темпи нарощування фенольних сполук в 1,8…1,9 рази. Оброблені кабачки місять на 15…17 % хлорофілів та на 19…22 % каротиноїдів більше, ніж контрольні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2138
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1612.pdf283.86 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.