Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18838
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.advisorZahorko, Nadiia-
dc.contributor.authorПрасолов, Данило Сергійович-
dc.date.accessioned2025-04-11T08:05:18Z-
dc.date.available2025-04-11T08:05:18Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПрасолов Д. С. Удосконалення технології виробництва пива з використанням карагенану (23 ХТД 12757695.02.2025): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Н. П. Загорко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 80 с., 12 табл., 8 мал.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18838-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена удосконаленню технології виробництва пива, спрямована на максимальне збереження природних характеристик сировини та високу якість готового продукту, при цьому забезпечуючи максимальну стабільність його смаку та збереження унікальних особливостей. Експериментально доведено, що карагенан не є шкідливим для здоров’я людини. Для визначення спеціального критерію було обрано технологічну операцію оклеювання пива, у рамках якої використовували різні оклеювальні матеріали, такі як карагенан, бентоніт і желатин. За результатами органолептичної оцінки було виявлено, щокарагенан порівняно з іншими оклеювальними матеріалами є найбільш ефективним.В роботі визначена мета та завдання, об’єкт та предмет дослідження, наукова новизна. Виконані узагальнення проведених досліджень і отриманих результатів. Удосконалена технологія виробництва пива з використанням каррагенану. Обраховані економічні показники та надані умови охорони праці та безпека в надзвичайних ситуаціях.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectпивоuk
dc.subjectбентонітuk
dc.subjectжелатинuk
dc.subjectкаррагенанuk
dc.subjectтехнологія виробництваuk
dc.subjectоклеюванняuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва пива з використанням карагенану (23 ХТД 12757695.02.2025): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Prasolov_dyplom_2025.pdf508.68 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.