Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1854
Назва: Застосування енергії ультразвуку при переробці сільськогосподарської продукції
Інші назви: Use energy of ultrasound in processing of agricultural products
Автори: Борохов, Іван Валерійович
Борохов, Иван Валерьевич
Borokhov, Ivan
Рудов, Д. Ю.
Ключові слова: енергія;застосування;ультразвук
Дата публікації: 2015
Видавництво: ХНТУСГ ім. Петра Василенка
Серія/номер: Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка;Вип. 165: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України
Короткий огляд (реферат): UK: Розглянуто перспективи використання ультразвуку в галузях переробки продукції сільського господарства, проаналізовано можливість розрахунків конструктивних параметрів п’єзокерамічних перетворювачів. EN: The prospects of the use of ultra-sound in industries processing agricultural products, analyzed the possibility of calculating the design parameters piezoceramic transducers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1854
Розташовується у зібраннях:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1973.pdf871.87 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.