Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1854
Назва: | Застосування енергії ультразвуку при переробці сільськогосподарської продукції |
Інші назви: | Use energy of ultrasound in processing of agricultural products |
Автори: | Борохов, Іван Валерійович Борохов, Иван Валерьевич Borokhov, Ivan Рудов, Д. Ю. |
Ключові слова: | енергія;застосування;ультразвук |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | ХНТУСГ ім. Петра Василенка |
Серія/номер: | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка;Вип. 165: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України |
Короткий огляд (реферат): | UK: Розглянуто перспективи використання ультразвуку в галузях переробки продукції сільського господарства, проаналізовано можливість розрахунків конструктивних параметрів п’єзокерамічних перетворювачів. EN: The prospects of the use of ultra-sound in industries processing agricultural products, analyzed the possibility of calculating the design parameters piezoceramic transducers. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1854 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Електротехнології і теплові процеси |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1973.pdf | 871.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.