Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1849
Назва: | Определение количества теплоты при замораживании и размораживании |
Інші назви: | Determination of heat quantity freeze defrosting |
Автори: | Стручаев, Николай Иванович Стручаєв, Микола Іванович Struchaiev, Mykola |
Ключові слова: | количество теплоты;замораживание;размораживание |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | ХНТУСГ ім. Петра Василенка |
Серія/номер: | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка;Вип. 165: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України (С. 130-131) |
Короткий огляд (реферат): | RU: В работе представлен новый подход к определению количества теплоты при помощи определения площа-ди диаграммы процесса замораживания и размораживания продукции. EN: The paper presents a new approach to deter chenie amount of heat by defining the area and charts freezing rozmorozhu tion products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1849 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Електротехнології і теплові процеси |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1968.pdf | 831.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.