Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/180
Назва: | Моделювання впливу складових раціону на загальну перетравність поживних речовин раціону |
Автори: | Мілько, Д. О. |
Ключові слова: | раціон |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | раці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове вид.;Вип. 11, т. 1 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/180 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
40.pdf | 495.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.