Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/180
Назва: Моделювання впливу складових раціону на загальну перетравність поживних речовин раціону
Автори: Мілько, Д. О.
Ключові слова: раціон
Дата публікації: 2011
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: раці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове вид.;Вип. 11, т. 1
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/180
Розташовується у зібраннях:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
40.pdf495.87 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.