Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1803
Назва: Основні підходи до аналізу тристадійної моделі замісу тіста
Інші назви: Basic ways to analyze a three stage model During the dough mixing process
Автори: Янаков, Валерій Петрович
Янаков, Валерий Петрович
Івженко, Олександр Васильович
Ивженко, Александр Васильевич
Ivzhenko, Oleksandr
Самек, Я. В.
Ключові слова: заміс;тісто;структура
Дата публікації: 2013
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання;Вип. 13, т. 6 (С. 185-195)
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена аналізу процесів, які протікають при замісі тіста.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1803
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
987.pdf196.75 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.