Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1803
Назва: | Основні підходи до аналізу тристадійної моделі замісу тіста |
Інші назви: | Basic ways to analyze a three stage model During the dough mixing process |
Автори: | Янаков, Валерій Петрович Янаков, Валерий Петрович Івженко, Олександр Васильович Ивженко, Александр Васильевич Ivzhenko, Oleksandr Самек, Я. В. |
Ключові слова: | заміс;тісто;структура |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання;Вип. 13, т. 6 (С. 185-195) |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена аналізу процесів, які протікають при замісі тіста. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1803 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
987.pdf | 196.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.