Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1803
Title: Основні підходи до аналізу тристадійної моделі замісу тіста
Other Titles: Basic ways to analyze a three stage model During the dough mixing process
Authors: Янаков, Валерій Петрович
Янаков, Валерий Петрович
Івженко, Олександр Васильович
Ивженко, Александр Васильевич
Ivzhenko, Oleksandr
Самек, Я. В.
Keywords: заміс;тісто;структура
Issue Date: 2013
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання;Вип. 13, т. 6 (С. 185-195)
Abstract: Стаття присвячена аналізу процесів, які протікають при замісі тіста.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1803
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
987.pdf196.75 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.