Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1791
Назва: Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантів
Інші назви: Change of maintenance of ascorbic acid in the Garden-stuffs of pear at the protracted storage With the use of antioxidants
Автори: Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Мaryna
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
Gaprindashvili, Nona
Ключові слова: аскорбінова кислота;антиоксиданти;плоди груші
Дата публікації: 2013
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання;Вип. 13, т. 7 (С. 89-94)
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив післязбиральної обробки антиоксидантами композиціями природного походження на динаміку аскорбінової кислоти при зберіганні плодів груші.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1791
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
971.pdf124.99 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.