Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1647
Назва: Вплив технологій обробки на основні показники якості субстратів гливи звичайної
Інші назви: Еffect of processing technologies on the main indicators of oyster mushroom substrates quality
Автори: Бісько, Н. А.
Мироничева, О. С.
Бандура, Ірина Іванівна
Бандура, Ирина Ивановна
Bandura, Iryna
Ключові слова: субстрат;глива звичайна;стерилізація
Дата публікації: 2014
Серія/номер: Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України;
Короткий огляд (реферат): Визначено основні показники рослинного субстрату для гриба гливи звичайної за різними технологіями обробки сировини , проведено однофакторний аналіз та порівняння.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1647
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
777.pdf115.61 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.