Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1647
Назва: | Вплив технологій обробки на основні показники якості субстратів гливи звичайної |
Інші назви: | Еffect of processing technologies on the main indicators of oyster mushroom substrates quality |
Автори: | Бісько, Н. А. Мироничева, О. С. Бандура, Ірина Іванівна Бандура, Ирина Ивановна Bandura, Iryna |
Ключові слова: | субстрат;глива звичайна;стерилізація |
Дата публікації: | 2014 |
Серія/номер: | Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України; |
Короткий огляд (реферат): | Визначено основні показники рослинного субстрату для гриба гливи звичайної за різними технологіями обробки сировини , проведено однофакторний аналіз та порівняння. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1647 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
777.pdf | 115.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.