Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1608
Назва: | Вплив антиоксидантної композиції на процеси пероксидації на ріст ячменю при засоленні |
Інші назви: | Effect of antioxidant composition on peroxidation processes and on growth of barley under salinity |
Автори: | Колесніков, Максим Олександрович Колесников, Максим Александрович Kolesnikov, Maksym |
Ключові слова: | антиоксиданти;пероксидація;каталазна активність |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | БНАУ |
Серія/номер: | Агробіологія: зб. наук. праць;№ 6(86) (С. 41-45) |
Короткий огляд (реферат): | UK: Показано, що препарат АКМ за передпосівної обробки насіння ячменю сприяє підвищенню схожості, збільшує масу і довжину проростків, знижує вміст ТБК-АП, активізує діяльність каталази в ендоспермі та органах зародкової вісі ячменю на ранніх етапах проростання. EN: It is shown that the AKM in barley seeds preseeding process promotes germination, increases the length and the weight of seedlings, reduces the amount of TBA-AP, activates the catalase function in the endosperme and embryonic axis organs of barley in the early stages of sprouting. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1608 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1384.pdf | 364.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.