Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1608
Назва: Вплив антиоксидантної композиції на процеси пероксидації на ріст ячменю при засоленні
Інші назви: Effect of antioxidant composition on peroxidation processes and on growth of barley under salinity
Автори: Колесніков, Максим Олександрович
Колесников, Максим Александрович
Kolesnikov, Maksym
Ключові слова: антиоксиданти;пероксидація;каталазна активність
Дата публікації: 2011
Видавництво: БНАУ
Серія/номер: Агробіологія: зб. наук. праць;№ 6(86) (С. 41-45)
Короткий огляд (реферат): UK: Показано, що препарат АКМ за передпосівної обробки насіння ячменю сприяє підвищенню схожості, збільшує масу і довжину проростків, знижує вміст ТБК-АП, активізує діяльність каталази в ендоспермі та органах зародкової вісі ячменю на ранніх етапах проростання. EN: It is shown that the AKM in barley seeds preseeding process promotes germination, increases the length and the weight of seedlings, reduces the amount of TBA-AP, activates the catalase function in the endosperme and embryonic axis organs of barley in the early stages of sprouting.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1608
Розташовується у зібраннях:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1384.pdf364.43 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.