Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1606
Название: Вплив водного дефіциту на зміни вмісту ив водного дефіциту на зміни вмісту трансамінування при проростанні насіння кукурудзи(zea mays l.)
Другие названия: Тhe effect of water deficit on modifying of protein content and transamination enzyme activity during germination of maize seeds (zea mays l.)
Авторы: Колесніков, М. О.
Kolesnikov, М. О.
Ключевые слова: аминотрансферазы
водный стресс
прорастание зерна
Дата публикации: 2012
Издательство: ЗНУ
Серия/номер: Сучасні проблеми біології, екології та хімії: зб. матер. конф. ... (Запоріжжя, 11-13 травня 2012 року);
Краткий осмотр (реферат): UK: В роботі показані зміни у вмісті білка та активності трансаміназ в органах проростаючого насіння кукурудзи при водному дефіциті. Зростання АлАТ та АсАТ активності ендосперму насіння кукурудзи залежить від величини осмотичного потенціалу. Відмічено, що зміни активності амінотрансфераз в органах зародкової вісі кукурудзи в онтогенезі мають адаптивний до дії водного стресу характер. EN: The paper shows the changes in protein content and activity of aminotransferase in the organs of germinated maise under water deficit. The increasing of AlAT and AsAT activity of corn endosperm depends on the osmotic potential. The viewed changes of aminotranspherases activity in organs of the maize embryonic axis during ontogeny have adaptive to water stress nature.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1606
Располагается в коллекциях:кафедра Хімії і біотехнологій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1382.pdf472,38 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.