Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1605
Назва: | Зміни фізико-хімічних і теплофізичних показників та мікроструктури зерен цукрової кукурудзи при достиганні та зберіганні |
Інші назви: | Сhanges of physical and chemical and thermophysical indices and microstructure of sweet corncobs at maturing and storiing |
Автори: | Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Hryhorenko, Olena |
Науковий керівник: | Загорко, Надія Петрівна |
Ключові слова: | цукрова кукурудза;стадії стиглості;коефіцієнт теплопровідності |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | УВ МААО |
Серія/номер: | Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти: зб. наук. праць;Вип. 2 |
Короткий огляд (реферат): | UK: В роботі наведено результати досліджень зміни фізико-хімічних і теплофізичних показників та мікроструктури зерен цукрової кукурудзи за різними стадіями стиглості, а також після заморожування та тривалого зберігання. Розглядається можливість використання коефіцієнта теплопровідності як критерію якості та стиглості цукрової кукурудзи. EN: The research results of physical and chemical as well as thermophysical indices and microstructure changes of sweet corncobs to various maturity stages and after freezing and frozen storage have been given in the article. The possibility of the heat-conducting coefficient usage as the criterion of sweet corn quality and maturity has been considered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1605 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1375.pdf | 332.73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.